info@istra-adventure.com booking@istra-adventure.com +385 52 355 333
O nama Flota REFERENCE Kontakt

O nama

O nama
ISTRA ADVENTURE D.O.O. - turistička agencija Draguzeti 32, 52207 Barban ID CODE: HR-AB-52-130066604 OIB: 40117828483 Direktor: Mladen Draguzet Voditelj poslovnice: Leona Franjul


Profesionalno se bavimo organizacijom QUAD – KAYAK- BUGGY –JET SKI AVANTURA po cijeloj Istri sa našim terenskim vozilima i plovilima.

Osim individualnih programa, organiziramo i kompletne Team building i Incentive programe za tvrtke,momačke/djevojačke zabave, rođendane kao i razne evente takvog tipa, sve od organizacije smještaja, hrane, raznih aktivnosti pa do zabava i ostalog popratnog sadržaja.

Tvrtka je nastala sad već davne 2006.godine na čelu sa direktorom i osnivačem; Mladenom Draguzetom, velikim entuzijastom i zaljubljenikom u ovaj sport, koji je svoju ljubav prema tome uspio pretvoriti u danas, uspješan posao. Danas tvrtka posluje sa 5 zaposlenika, te se može pohvaliti impozantnom količinom i kvalitetom opreme koju posjeduje, čime se svrstavamo u jednu od vodećih agencija takvog tipa u cijeloj Hrvatskoj!

Sa željom da udovoljimo svim Vašim potrebama osmislili smo dinamične, kreativne, interaktivne i nadasve zabavne programe prilagodljive specifičnim zahtjevima grupe. Svakom upitu pristupamo individualno,te za svaku grupu ili tvrtku radimo zasebne „tailor made“ programe sa interesantnim sadržajima za svačiji ukus.

Svaki od ovih programa vode stručni i kreativni vodiči koji će se pobrinuti da Vam druženje s nama ostane u lijepom i nezaboravnom sjećanju te da se svaki pojedinac i sudionik programa osjeća ugodno i zadovoljno.

Stoga ako želite nezaboravnu istarsku avanturu uz upoznavanje njene obale, mora, šuma, planina i dolina, te gastronomskih delicija ovo je pravi odabir za Vas.

Kontaktiraj nas