info@istra-adventure.com booking@istra-adventure.com +385 52 355 333
O nama Flota REFERENCE Kontakt

Team building
° Team building u Hrvatskoj- ideje za 2024.

 
Contact
 

Zagreb Vam je preblizu, Zadar predaleko - ili obrnuto, ali Istra je baš na idealnoj poziciji za otputovati na nekoliko dana. Ponekad u nedostatku vremena nedostaje i ideja za savršeni team building, ali zato je tu Istra Adventure team koji će Vam u najkraćem mogućem roku složiti kombinaciju za nezaboravan provod i olakšati organizaciju team-buldinga.

Istaknuti detalji
  • Ukoliko želite iskusiti najbolju team building avanturu u Hrvatskoj, iz naše bogate ponude outdoor & indoor programa možete izabrati izlet koji će oduševiti Vaš tim ili poslovne suradnike
Ispisani ili mobilni voucher prihvaćen
Trenutna potvrda

Nudimo razne kombinacije za ljetni i zimski team building - od Quad, Buggy, Kayak i Jet ski avantura, jedrenja, pa sve do timskog kuhanja, team building pub quiza, escape rooma, kao i raznih izleta po jedinstvenim istarskim gradovima, degustacija vrhunskih vina i sireva u Istri i ostale zanimljive aktivnosti na području Istre. Iskustvo team building-a jedne od ekipa, može biti i Vaše odlično iskustvo. Ekipa koja je nedavno sudjelovala na team buildingu u našoj organizaciji provela je nezaboravan dan, a i večer. Ujutro su sudjelovali na nezaboravnom izletu našim vrhunskim terenskim vozilima - Quadovima i Buggy-ima po prekrasnim šumskim prostranstvima Istre. Zatim su ručali u vrhunskoj konobi gdje su imali priliku guštati u tradicionalnim istarskim specijalitetima. U popodnevnim satima uživali su na jet ski safari-u po jedinstvenom Raškom zaljevu na istočnoj obali Istre koju krasi netaknuta priroda i kristalno čisto more. Navečer su se uz roštilj i koju čašicu opustili i uživali u čarima istarske vile u prekrasnom ruralnom ambijentu. Može li bolje?

Mjesta i vremena|
• Datum -
Uredi datum
  • - | Polazna točka | Istra Adventure
Lokacija|
Draguzeti