info@istra-adventure.com booking@istra-adventure.com +385 52 355 333
O nama Flota REFERENCE Kontakt

Aktivnost
° JET SKI safari

 
Contact
 

NOVO!! JET SKI SAFARI Odvažite se na avanturu sa najnovijim Jet ski plovilima i otkrijte čarobni Raški zaljev. Vođenim izletom po moru upoznajte čari Istre na potpuno jedinstven i drugačiji način

Istaknuti detalji
 • Organizirana vođena tura sa startom u prekrasnom Raškom zaljevu te obilaskom istočne obale Istre
 • Mogućnost odabira programa u trajanju od: 20, 45, 90 i 150 minuta
 • PET FRIENDLY
Vodič
 • Croatian, English
Ispisani ili mobilni voucher prihvaćen
Rezervacija za ovaj proizvod je na upit

NOVO!! Kako bi pratili želje i potrebe naših gostiju, od 2019. u ponudi je APSOLUTNI HIT za nadolazeće tople ljetne dane, JET SKI SAFARI. Dosta vam je pretrpanih plaža, gradskih gužvi i nesnosnih ljetnih vrućina? Upoznajte Istru na totalno drugačiji način. Odvažite se na avanturu života i pridružite nam se na vođenom izletu Jet ski plovilima sa startom u Raškom zaljevu, posjetite brojne netaknute plaže i napunite se dozom adrenalina :) Za vas smo pripremili 5 potpuno novih JET SKI plovila marke Sea Doo GTI koji će oduševiti sve nove ali i postojeće vozače ovakvih plovila. Plovila su opremljena najsuvremenijim GPS sustavom koji u potpunosti sprječava mogućnost sudara unutar grupe te, ukoliko je potrebno, ima potpunu GPS kontrolu od strane vodiča, čime smo sigurnosnu ljestvicu digli na najviši nivo. U našoj ponudi možete pronaći programe u trajanju od 20, 45, 90 ili 150 minuta, izaberite svoj savršeni program i pridružite nam se na nezaboravnoj avanturi. Program u trajanju od 20 minuta, namijenjen je početnicima u Jet ski safari-u kako bi iskusili čari Jet ski plovila te se uvjerili u udobnost i sigurnost istih. Na programu u trajanju od 45 minuta očekuje vas upoznavanje s plovilima, te kratak briefing o samom programu nakon kojeg krećemo na izlet. Glisiramo kroz Raški zaljev do Duge uvale gdje radimo kratku pauzu pa se po do drugoj strani vraćamo natrag i imamo priliku upoznati predivni Raški zaljev. Program od 90 minuta vam nudi izlet prema Dugoj uvali i nakon toga glisiramo do jedne od najljepših skrivenih i nedostupnih plaža u Istri pod nazivom Vošćice, gdje će se gosti imati priliku okupati u kristalno čistom moru. Nakon kupanja vraćamo se na početnu lokaciju u Raklju i uživamo u pogledu i okruženju. Naš najduži Jet Ski SPECIAL TOUR program u trajanju od 150 minuta, nudi izlet prema jugu Istre i upoznati će vas sa skrivenim ljepotama istočne obale, plovimo sve do uvale Budava poznatoj po nekadašnjoj vojnoj luci, dok je sada tamo smješteno jedno od najpoznatijih hrvatskih uzgajališta ribe, Cromaris. Sljedeća postaja je Rt Marlera gdje se nalazi svjetionik i od tuda glisiramo u jednu od najljepših uvala Vošćice gdje radimo pauzu za kupanje i odmor od vožnje. Nakon kupanja nastavljamo s jahanjem valova uz Istočnu obalu Istre i prekrasnih plaža pa se na kraju opet vraćamo u Raški zaljev. Ova ruta sve posjetitelje ostavlja bez daha jer u tih 150 minuta možete vidjeti najljepše uvale istočne obale Istre, zbog čega je jedna od atrakcija koje MORATE VIDJETI. *Napomena: održavanje Jet Ski Special tour-a ovisi o vremenskim prilikama i uvjetima na moru, kontaktirajte naše osoblje koje će Vam pružiti detaljne i točne informacije.

Što je uključeno
 • JET SKI safari u trajanju od 20, 45, 90 ili 150 minuta
 • Prateći stručni vodiči
 • Troškovi goriva
 • Zaštitna oprema
 • Troškovi koordinacije i organizacije programa
 • Pauze za kupanje
Nije uključeno
 • Prijevoz do lokacije održavanja programa
 • Ručak
 • Piće
Korisni savjeti
 • Preporučamo morsku odjeću
 • Za upravljanje plovilom potrebno je imati minimalno 18 godina
 • Alkohol je STROGO ZABRANJEN prije i tijekom vožnje!
 • U slučaju lošeg vremena moguća odgoda programa
 • Preporučamo nošnje kratke majice tokom programa
4 opcije za odabrani izlet
JET SKI safari (20 min)
Istaknuto: Izlet Raškim zaljevom prema istočnoj obali Istre Trajanje programa: 20 min
65.00 EUR
489.74 HRK
(Cijena od)
JET SKI safari (45 min)
Istaknuto : Izlet Raškim zaljevom prema istočnoj obali Istre, posjet uvali Vošćice, jednoj od najljepših skrivenih plaža u Istri Trajanje programa : 45 min ( 40 min vožnje - 5 min pauze za kupanje) Cijela ruta : 15 nm (nautičkih milja)
120.00 EUR
904.14 HRK
(Cijena od)
Jet Ski 90 min
Istaknuto : Izlet Raškim zaljevom istočnom obalom Istre, posjet uvali Budava, nekadašnjoj važnoj vojnoj luci, sada najpoznatijem uzgajalištu ribe na Jadranu-Cromarisu, obilazak Medulinskog arhipelaga i prekrasnih otočića sa pauzama za kupanje, povratak Trajanje programa : 90 min ( cca 70 min vožnje - 20 min pauze za kupanje) Cijela ruta : 30 nm (nautičkih milja)
200.00 EUR
1 506.90 HRK
(Cijena od)
Jet Ski: SPECIAL TOUR (150 min)
Istaknuto : Izlet Raškim zaljevom istočnom obalom Istre, posjet uvali Vošćice, jednoj od najljepših skrivenih plaža u Istri,izlet prema Rtu Marlera, posjet nekadašnjoj vojnoj luci Budava, te povratak na mjesto polaska Trajanje programa : 150 min ( 130 min vožnje - 20 min pauze za kupanje) Cijela ruta : 60 nm (nautičkih milja)
320.00 EUR
2 411.04 HRK
(Cijena od)
Mjesta i vremena|
Nema raspoloživosti za odabrani datum
Lokacija|